Buzz Tribe - YouTube kanaal

Vlogs

Sinds een aantal maanden heb ik het paradijs gevonden: YouTube. Een plek waar ik compleet los kan gaan met mijn passie’s: concept ontwikkeling, ontwerpen, filmen en presenteren. Na mijn finale plek in Xite Zoekt Vlogger ben ik vastbesloten om een succesvol YouTube kanaal te runnen. Nee, niet een doorsnee kanaal met saaie vlogs voor een camera. Ik wil het professioneel aanpakken. Ik werk in programma’s die in het teken staan van al dat wat het leven zo awesome maakt. Luchtige onderwerpen met in elke video toch een klein beetje diepgang én met een BNN sausje denk ik het publiek te kunnen veroveren.

Als CMD-student heb ik het voordeel dat ik alles van begin tot eind helemaal zelf kan produceren en dat is heerlijk! Zo maak ik bijvoorbeeld de After Effects intro’s, shots, edits, social media uitingen en copy helemaal zelf.

Naast dat ik onwijs veel plezier beleef met het maken van de video’s leer ik ook veel over editen, ontwerpen voor digitale media en het verspreiden van concepten op social media. Punten die ik in de toekomst zeker ga gebruiken. Het is zo fijn om in deze omgeving te leren wat wel en niet werkt op social media.

Benieuwd naar de lopende programma’s?
10WEEKS6PACK
FESTIVAL GUIDE