Jillz Challenge

Voor een onderzoeksstage is er onderzocht hoe de customer loyalty van Jillz vergroot kan worden. Hiervoor is onderzoek gedaan door middel van het bestuderen van vakliteratuur over de loyaliteit van de klant en merk activatie en is deze kennis getest op de doelgroep. Door het volgen van een iteratief ontwerpproces is er een klikbaar prototype tot stand gekomen welke er voor zorgt dat de doelgroep zich meer verbonden voelt met Jillz.

De app speelt namelijk in op de reislustige en ondernemende vrouw en daagt de doelgroep uit samen het avontuur aan te gaan. De Jillz Challenge geeft per gekozen activiteit een stappenplan die de vrouwen af kunnen gaan. Deze ervaringen worden gedeeld in de app en elke mijlpaal wordt gevierd als Jillz moment. Jillz daagt je uit!

Door het doen van dit onderzoek heb ik veel geleerd over zowel ontwerptheorie als de ontwerpmethodes die kunnen worden toegepast in een ontwerponderzoek.

Raver App

 

Voor mijn studie kreeg ik de opdracht een klikbaar prototype te maken voor een concept dat een probleem zou oplossen. En wat is er nou erger dan je vrienden kwijt te raken op een feest of festival?!

Don’t look for your friends, dance with them!