Aktiesport

Voor Aktiesport is er een video gemaakt over de nieuwe brand identiteit in opdracht van Persuade. In deze video moest duidelijk worden welke look and feel Aktiesport zou krijgen nadat zij een doorstart hebben gemaakt, als onderdeel van JD Sports. Zij waren opzoek naar een jonge editor die dit gevoel zou begrijpen en kon overbrengen. Een fijne samenwerking met Persuade heeft geleid tot deze video en waarbij deze video ook zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het merk Aktiesport.

Travel Portland

In samenwerking met CityZapper PR is er een video gemaakt van de festival activatie op Dorst Festival voor Travel Portland. De video laat zien hoe de festivalbezoekers werden geënthousiasmeerd over Portland als ultieme vakantiebestemming. De vraag was om de wijze van de activatie maar ook het plezier van de dag vast te leggen met alleen het gebruik van beeld. De opdrachtgever was erg te spreken over het eindresultaat!

Dita

Voor het Hockey-merk Dita is er een brandvideo gemaakt dat ruig, sportief en stoer moest overkomen. De locatie SugarFactory sloot uitstekend aan bij deze wensen. Deze video is geschoten tijdens de fotoshoot, waardoor ik snel en daadkrachtig moest regisseren in de tijd dat de tophockeyers vrij waren. Dit was een enorme uitdaging. Het script, het filmen en de edit zijn door mij verzorgd. Het afwisselen in snelheid als strakke shots en slowmotion, de locatie en de black and white zorgen voor een rauwe interessante video. De klant was dan ook enorm enthousiast over het eindproduct!

Zwitserleven Straks Magazine

Voor het digitaal magazine Straks, van Zwitserleven, worden er video’s gemaakt waarin Chris Zegers een gesprek heeft met Zwitserleven. Deze gesprekken gaan over de verduidelijking van bepaalde onderwerpen zoals sparen, pensioenopbouw en verantwoord beleggen.

Tijdens mijn werkzaamheden bij ARA heb ik een aantal van deze gesprekken gefilmd en geëdit. Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan van apparatuur die bij zulke shoots gebruikt worden zoals camera’s, lichten en geluidsopname. Maar ook van de nabewerking als in kleurcorrectie en audio-optimalisatie.

Unicef Nederland

Tijdens mijn werkzaamheden bij ARA ben ik betrokken geweest bij het maken van deze video voor Unicef. Samen met de Art Director hebben wij op een basisschool gefilmd en de kinderen gevraagd wat zij zouden doen als zij de baas van de wereld zouden zijn. Ik was verantwoordelijk voor het beeld, geluid, de edit en de nabewerking. De video sloeg goed aan en kreeg zelfs meer dan 65.000 views op Facebook! Erg trots op het eindresultaat!

BLACK SUN #2: PERC (AFTERMOVIE)

In september was het alweer tijd voor de tweede editie van Black Sun. Helemaal star-strucked want mijn held Perc was deze keer van de partij.

Bij een beukende avond hoort een beukende underground aftermovie. Nog excuses aan mijn buren voor het moeten aanhoren voor deze prachtige herrie.

 

Sappig (Aftermovie)

Voor de verandering even Den Haag uit en Leiden in om te filmen voor Sappig Events! Erg leuk om een keer tech-house te editten in plaats van techno!

Hypersonic #3: Shifted & Heiko Laux (Trailer)

Sinds het nieuwe plafond van Den Haag Centraal er is ben ik fan. Ik denk dat dit misschien wel iconisch voor Den Haag gaat worden. Trots op Den Haag en trots op techno dat is Den Haag voor Techno.

En dát wordt gevierd op Hypersonic.