10WEEKS6PACK

In 10 weken een sixpack? In dit programma voor mijn YouTube-kanaal Buzz Tribe ga ik opzoek naar hoe ik een sixpack kan bemachtigen. Hierbij word ik geholpen door personal trainer Rens Holscher en de Saint Fit Health Store. Op een luchtige manier wil ik de kijker informeren met praktische tips die iedereen kan toepassen. Dit was voor mij het eerste “echte” programma en ik zie het daarom ook echt als mijn kindje. Door dit format heb ik geleerd wat er allemaal bij komt kijken als programmamaker, waarbij elke aflevering een kop en een staart moet hebben. Ik ben er dol op!

De Mitch Vlog

Naast programma’s zoals 10weeks6pack en Festival Guide wilde ik meer persoonlijkheid toevoegen aan mijn YouTube-kanaal. Om een kijkje in mijn leven te geven ben ik daarom gaan vloggen. Ik neem de kijker mee op photoshoots en speciale vlog klussen, maar ook de gezellige momenten met vrienden en mijn ouders. Door te vloggen blijf ik mij ontwikkelen voor de camera, maar ook qua edit kan ik he-le-maal los gaan.

Festival Guide

Op mijn YouTube-kanaal BuzzTribe heb ik een programma genaamd Festival Guide. De insteek van dit format is het vloggen van verschillende soorten festivals. Met dit programma combineer ik mijn twee grootste liefdes: filmen en festivals. Naast feesten neem ik soms ook een kijkje achter de schermen.

Happy Italy

Geruime tijd ben ik het vaste gezicht van restaurant-keten Happy Italy. In deze vlogs neem ik de kijker mee in de wereld van pasta’s en pizza’s. Zo laat ik verschillende locaties en gerechten zien, maar ook wordt er ingehaakt op speciale dagen. Met zo’n 100.000 views per video op hun Facebook pagina is het een groot succes. Naast het presenteren, editen en filmen ben ik ook conceptueel betrokken bij de realisatie van de video’s.

Buzz Tribe – YouTube kanaal

Sinds een aantal maanden heb ik het paradijs gevonden: YouTube. Een plek waar ik compleet los kan gaan met mijn passie’s: concept ontwikkeling, ontwerpen, filmen en presenteren. Na mijn finale plek in Xite Zoekt Vlogger ben ik vastbesloten om een succesvol YouTube kanaal te runnen. Nee, niet een doorsnee kanaal met saaie vlogs voor een camera. Ik wil het professioneel aanpakken. Ik werk in programma’s die in het teken staan van al dat wat het leven zo awesome maakt. Luchtige onderwerpen met in elke video toch een klein beetje diepgang én met een BNN sausje denk ik het publiek te kunnen veroveren.

Als CMD-student heb ik het voordeel dat ik alles van begin tot eind helemaal zelf kan produceren en dat is heerlijk! Zo maak ik bijvoorbeeld de After Effects intro’s, shots, edits, social media uitingen en copy helemaal zelf.

Naast dat ik onwijs veel plezier beleef met het maken van de video’s leer ik ook veel over editen, ontwerpen voor digitale media en het verspreiden van concepten op social media. Punten die ik in de toekomst zeker ga gebruiken. Het is zo fijn om in deze omgeving te leren wat wel en niet werkt op social media.

Benieuwd naar de lopende programma’s?
10WEEKS6PACK
FESTIVAL GUIDE